onsdag 3. juli 2013

Fylt squash


Enkel, billig, sunn og lettvint middag. Da kan det vel ikke bli så mye bedre?

Fylt squash

200 gr Bitar (Quorn)
1/2 gul løk
1 hvitløk uten fedd
1/2 rød chili
3 ts rapsolje
1 ts sterk paprika krydder
1/2 ts sterk røkt paprika krydder
1 dl vann

2 store squash (omlag 800 gr)
1/2 gul paprika
1 neve fersk basilikum
Ca 10 ovnsbakte tomater (evt vanlig tomater/soltørka tomater)
Västerbotten ost
Salt & pepper

Stek bitar i litt olje, ha i hakket løk, hvitløk og chili. La dette surre i panna noen minutter. Krydd deretter med de to paprikakrydderne. Tilsett omlag 0,7 dl vann og la blandinga småkoke til vannet er borte.

 Del squash i to, og skjær vekk innmaten. Når vannet har kokt bort i stekepanna tilsett hakket paprika og innmaten til squashen. La det surre noen minutter. Smak til med salt og pepper.
Legg squashene i en ildfast form og ha i fyllet. Riv basilikum og dryss det over squashene. Legg på tomater og riv over västerbotten osten.

Stekes i ca 15 minutter på 220 grader.











2 kommentarer:

  1. Mmmm! Dette skal bli middag på lørdag!

    SvarSlett
  2. Tror du kommer til å bli fornøyd. Blir nesten som sunn junk-food;)

    SvarSlett